Boka bord

Det är något lurt med Nytorget 6

Så skrev Per Anders Fogelström. Vad han syftade på var nog mer platsens historia än dess framtid och oss. Vid denna lilla oas har nämligen dramatiska scener inträffat. Det var här kungamördaren Anckarström hade en av sina svårare stunder*. Det var även här de beryktade potatiskravallerna utspelades under världskrigets svältår.

Men det är även här Nytorget 6 öppnar sin famn. För här vill vi skapa en varm kvarterskrog med skön lantkökskänsla, bortom livets svåra stunder. En plats där du alltid är välkommen att äta och dricka gott, från morgon till kväll.

På menyn hittar du toner från det klassiska köket, modern husman och den igenkännande känslan från södra Europas enkla sätt att äta. Okomplicerat och kärleksfullt.

Vi är mycket stolta över att ha ett öppet Rotesserie och Sveriges första och förnämsta chef table utomhus. Vi har också två fantastiska cocktailbarer och på nedervåning finns vår något hemliga varietélokal. Den skapades utifrån en dröm eller en sen poetisk kväll i Paris men tänk sekelskiftets Moulin Rouge, David Lynch-magi och Pablo Picasso på festhumör.

Så kom och skapa nya historier vid torget med oss. Framtidens. Gärna lekfulla och äventyrliga, sådana som gör att verkligheten överträffar dikten och det de stora författarna skriver om.

Så nej, käre Per Anders, det är inget lurt med Nytorget.

Varmt välkommen!!

* Stackaren blev ju piskad i hela tre dagar före sin arkebusering.

Kontakta oss på
08-640 96 55
hov@nytorget6.com